wordpress themes.

Диета и упражнения за намаляване на раменете – изборът на правилната дреха

Дори да сте от момичетата с по-широки по природа кости и големи рамене и колкото и да се стараете не може да намалите от обема им, не се отчайвайте!

Има диети и дрехи, които могат да са ви от полза за сваляне на някое и друго излишно килце. Вижте някои летни рокли тук: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/предимствата-на-летните-рокли.

И ако не друго поне може да се уверите, че на тези места поне няма натрупване на мазнини. Това няма да премахне напълно диспропорцията на тялото, но ще помогне за създаването на по-хармонична фигура. В храненето трябва да се придържате към няколко прости правила:

Елиминирайте мастните и високо калорични храни, които допринасят за натрупването на мастни депозити в горната част на тялото;

Наред с това струва по-малко да консумирате кисели краставички, пушени продукти или сладки плодове, вместо калорични и бързо разграждащи се въглехидрати;

Намалете количеството консумирана сол, което забавя влагата в тялото и води до подуване в областта на раменете и гърдите. Насищайте диетата си с храни, които съдържат фибри – плодове, зеленчуци, целина. Добре е да имате 5-6 хранения на ден, вместо само традиционните 3. Или казано по друг начин яжте по-често, но на по-малки порции. Всяко упражнение за момичета с широки рамене трябва да включва изгаряне на мазнини от горната част на тялото и изграждане на мускули в бедрата и краката.

В края на краищата, като правило, подобна фигура се характеризира и с тясна долна част. За хармонизиране на външния вид на фигурата „обърнат триъгълник“ много е важен избора на горна дреха. Такава е добре да има остро деколте, което да визира на бюста и да отнема вниманието от раменете. Ето един: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/455-подслушан-разговор-между-момчетата.

Най-важното при избора на дрехи, аксесоари и обувки е да знаете мярката. Важно е всички елементи на гардероба да се комбинират помежду си и да не се открояват в общия образ, създавайки впечатление за несъответствие. Тогава дори широките рамене и тесните бедра няма да станат пречка за привлекателността и хармонията на външния вид на момичето.

Pin It
Можете да коментиратеи в нашият сайт.

Оставить комментарий