wordpress themes.

Как да изберем рокля по тип тяло?

Тайната на успешната покупка е проста и се състои от няколко ключови точки: изберете стила на роклята според вида на фигурата, изберете подходящия цвят и вземете предвид материята на продукта. И тогава с помощта на дрехите можете компетентно да поставите акценти в изображението, скривайки недостатъците. Колкото и лесна и ясна да е теорията, информацията с примери се усвоява много по-добре. Решихме да споделим подробни съвети как да изберем рокля по тип тяло, като добавим списък с актуални модели. В идеалния случай, след като прочетете нашата статия, ще се заемете да консолидирате знанията на практика. Прегледайте гардероба си, решете да купите нещо ново, не се страхувайте да експериментирате и не спирайте да прилагате по-подходящи решения във вашия стил.

Перфектната рокля за фигурата „триъгълник“

Комплексът се характеризира с тесни рамене и широки бедра, така че често се нарича „круша“ заради приликата му със сладки плодове. Основната задача на облеклото в този случай е да балансира пропорциите и да добави обем там, където липсва. За да привлечете вниманието към областта на раменете, можете да изберете по-затворено деколте. Волани на гърдите, както и триизмерни ръкави тип фенерчета изглеждат добре. Тези, които искат да изберат рокля според вида на фигурата „круша“, стилистите препоръчват да се спират на опциите, които крият широки бедра:

стил трапец; стил бейби дол с подчертана талия и буйна пола; дължина миди  в комбинация с ефирна и лека тъкан; висока талия; рокля с къси ръкави за визуално разширяване на раменете.

Изхвърлете всички акценти в долната част. Голяма рисунка, джобове, аксесоари е най-добре да се използват над линията на талията. Плътно прилепнали модели от тънък трикотаж и прави стилове не се препоръчват.

Как да изберем рокля за фигурата „правоъгълник“

Особеността на тена е почти същата ширина на раменете и ханша и липсата на ясно разделение между тях, както при „пясъчен часовник“. Собствениците на такава фигура трябва да избират най-женствените модели, които правят талията по-изразена и се фокусират върху гърдите и бедрата. Перфектна рокля според вида на фигурата „правоъгълник“: рокля тип прегърни ме на деколтето, така извивките стават по-изразени; с декор под формата на баска; подходящи са модели от типа „калъф“ или „балон“; с широк или тънък контрастен колан;

А-силует, който осигурява по-дълбок преход от горната част към бедрата.

Можете да носите рокли с дълбоко обло или V-образно деколте. Контрастните и вертикални елементи около талията изглеждат ефектно. По-добре е да се въздържате от права кройка и безформени модели.

Най-добрите рокли за фигурата „обърнат триъгълник“

Този тип се характеризира с широки рамене и тесни бедра, така че собственикът на този тип фигура трябва визуално да намали горната част и да добави обем в долната част. Роклите за този тип фигура могат да бъдат с открити рамене и да се подчертаят с необичайни асиметрични деколтета или широки презрамки. Ефирни и обемни поли, вълнообразни тъкани с лесно сгъване, многопластов подгъв ще ви помогнат да направите бедрата по-широки. Обърнете внимание на следните опции:

рокли тип ризи и всякакви прави стилове; буйни поли, съчетани с по прибрана горна част.

Откажете се от всякакъв декор в раменете и гърдите: без шарки, джобове, волани, апликации и райета. Добре изглежда комбинацията от плътна и тъмна горна част и ярък акцент.

Няколко трика, които ще ви помогнат да скриете недостатъците на фигурата

Обърнете внимание на други нюанси, които ще ви помогнат да постигнете перфектния резултат:

Краката могат да бъдат покрити с разкроени и свободни модели в долната част. Дължината миди не трябва да завършва в най-широката част на прасеца, а поне 5-7 см над или под него.

Ниските момичета се съветват да избират модели с широка талия и да избягват контрастни комбинации.

Можете да придадете обем на гърдите с волани или други аксесоари. Добре изглежда тясно деколте или горнище с тънки презрамки.

Пищните гърди изглеждат добре с плитко V-образно деколте.

Винаги избирайте рокля с вашия размер. Твърде свободните тоалети могат да добавят обем там, където не е необходимо. Тесните модели, от друга страна, прилягат и подчертават несъвършенствата.

В онлайн магазина ни можете да закупите дамско облекло на изключително цени на производител. Широката гама от модели ще ви позволи да намерите подходящ продукт за всички модници, независимо от техния тип тяло, стил, възраст и начин на живот.

Pin It
Можете да коментиратеи в нашият сайт.

Оставить комментарий