wordpress themes.

Матраци – личен избор

Матраци – личен избор

Голяма част от денонощието ли прекарвате в леглото? Не е въпрос , а доказана констатация, приблизително една трета от нашия живот отива за сън.

Всъщност избора на удобен матрак макар и тривиална но важна тема. В България лично за мен най-добрите матраци са Тед, но това е само мое мнение.

 

Матраците и съня

Сънят възстановява стреса и напрежението през които сме изложени ежедневно.

На пазара се предлагат различни видове матраци, като цените варират значително, като това не винаги зависи от качеството обаче.

В много случаи при избора на лош матрак се появяват болки в гръбнака.

 

Какво е TEMPUR?

Технология която ще промени начина по който спим . Тази технология облекчава налягането. Историята на всички продукти TEMPUR започва с изследвания на НАСА, изследвани и приложени върху астронавти . Учени прекарват десетки години , харчейки милиони долари в изследване и усъвършенстване на този материал.

Какво е TEMPUR ?

TEMPUR е материал с висока еластичност, който мени точните контури на тялото Ви. Полиуретановите материали често са с неправа форма. С TEMPUR клетките се движат около извивката на Вашето тяло, осигурявайки ви пълноценен сън. Повдигайки тялото си на разстояние от матрака той се връща в първоначалната си форма.

Матраците не трябва да бъдат твърди или меки, трябва да бъдат съчетание .

Важно е матрака да е хипоалергичен. Често хората страдат от алергии причинени от праховите акари.

Матраците са основното място , което съдържа акарите.

Обикновените матраци съдържат около два милиона прахови акари . при избора на матрак трябва да се избере , защитен от тях матрак.

Важно е матрака да диша добре , оставайки сух и проветрив отстранява излишната влага.

При избора на матрак е важно да се вземе под внимание дали матрака отговаря на всички изисквания , дали е сертифициран, което ви гарантира че отговаря на екологичните стандарти.

Важно е да се види гаранционния срок на матрака, като се съобразете с факта че средните срокове за гаранция са 6 до 15 години.

Цената също е от съществено значение . Хубаво е да сравним цените с останалите търговски обекти и предлаганите матраци на цени от същия клас, но като производител горещо мога да ви препоръчам Тед а като търговец – Мебелино.

Pin It
Можете да коментиратеи в нашият сайт.

Оставить комментарий