wordpress themes.

Диета с мляко и зелен чай за отслабване

Диета с мляко и зелен чай може да се практикува като дни на гладно или като основна техника за отслабване. Това е отличен начин за предотвратяване на заболявания на сърцето и кръвоносните съдове, чревна дисбактериоза , кървене на венците. Такава диета ви позволява да нормализирате ендокринната система, да регулирате работата на всички храносмилателни органи. Лекарите препоръчват диета с мляко и зелен чай за хора, страдащи от патологии на щитовидната жлеза.

 

Диетата е с продължителност 3 дни. През това време можете да загубите от 1,5 до 4 кг излишно тегло.

 

Диетични рецепти:

 

Загрейте 2 литра мляко, изключете котлона малко преди да заври. Добавете 3 супени лъжици зелен чай към млякото и настоявайте за 10 минути. След това млякото се прецежда и се пие през целия ден.

 

Според вида на първата рецепта можете да варите чай с вода. Във всяка чаша ще трябва да се добавят 50 ml мляко.

 

Чаят се вари във вода, към него се добавя мед (чаена лъжичка на чаша). Ако е избран този метод за варене на чай, тогава през целия ден можете да пиете 500 ml мляко с нисък процент съдържание на мазнини.

Зеленият чай е напитка, която ви позволява да ободрявате, подобрявате настроението, намалявате апетита, утолявате жаждата. Добре е да се пие в горещо време, след интензивно физическо натоварване. Не е изненадващо, че зеленият чай се използва за отслабване. За диетата трябва да избирате само висококачествени чаени листа, които са преминали през минимален процес на ферментация.

 

Класическата версия на диетата със зелен чай не е ограничена във времето. За една седмица от такава система за отслабване можете да се отървете от 3 кг наднормено тегло. Всеки ден трябва да пиете до 2 литра от напитката, но без добавки (лимон и захар са изключени).

 

Вместо заключение от Dietyc.com

 

Пийте чаша зелен чай преди всяко хранене. Можете да започнете да ядете 20 минути след изпиването на чая. Също така чаша зелен чай замества всички продукти по време на закуски.

 

Pin It
Можете да коментиратеи в нашият сайт.

Оставить комментарий