wordpress themes.

Диетични продукти Вълчев

Представяме на Вашето внимание диетично масло Вълчев.
Неустоими, с добре познат вкус още от едно време, маслата Вълчев доставят наслада както за децата, така и за родителите и техните баби и дядовци, т.е. доставят наслада на цялото семейство.
Ако сте на диета, но все пак обичате да похапвате масълце, то непременно трябва да опитате диетичното масло, с добавена растителна мазнина.

Диетичните продукти от Вълчев са подходящи за готвене и за намазване, или като съставка на разнообразни кулинарни ястия.
Компанията Вълчев ООД е един от основните производители на краве масло и крема сирене със мляко от български производители. Освен масла и сирена, компанията предлага и богато разнообразие от кетеринг продукти.

Ако искате да изглеждате добре, то Ви препоръчваме да консумирате следните видове храни:

Обезмаслено мляко, пълнозърнест хляб, продукти с ниско съдържание на сол и захар , елда и други.

Диетичното краве масло се препоръчва за хора, имащи чревни заболявания. Освен масло, този тип хора могат да консумират извара, прясно сирене, кашкавал и други.

Продуктите от диетичната серия на компанията  се характеризират с това, че са полезни за човешкия организъм и играят важна роля в набавянето на необходимите съставки за по -добър метаболизъм.

По дефиниция кравето масло се счита за млечен продукт, направен от прясна или ферментирала бита сметана или директно от мляко. Използва  се за намазване или като подправка, както и в готвенето — за печене, приготвяне на сосове или пържене. За хората, които са на диета е важно да не консумират масло в пържен вид.

Ако използвате строга диета, то преди да включите краве маслото е много важно да се консултирате с диетолог.

Pin It
Можете да коментиратеи в нашият сайт.

Оставить комментарий