wordpress themes.

Отслабвайте с домашно приготвен хляб

Днес ще Ви разкажем за един наболял проблем при консумацията на хлябът – този, който ежедневно купувате от магазините и решение, с което вярваме, че ще подобрите хранителния си режим, респективно здравословното си състояние, респективно ще намалите телесната си маса.

Първо да започнем с хляба, който ни е предлаган в хранителните вериги. Заглеждали ли сте се в опаковките? Съдържа доста вещества, които не знаем как точно да ги обясним, но са вредни. Набухватели, химии позволяващи по-дълъг срок на годност, оцветители, придаващи красив външен вид и какво ли още не…

И така – преди да Ви споделим за домашно приготвен хляб, ще кажем, че е добре възможно най-много да намалите консумацията на тестени изделия, включително и хляб.
Ако ще консумирате хляб, то задължително си го приготвяйте сами с пълнозърнесто брашно.

Със сигурност поне един Ваш познат Ви е споделял за домашните хлебопекарни. Цените им започват от 50-60 лв, което не е нищо, а какво точно правят – направо чудеса. Хлебопекарните за домашни условия са компактни, същевременно много полезни.

По отношение на Вашето тегло, опитайте един месец с хляб, приготвен от самите Вас и ще се уверите, че този, който ежедневно купувате не струва пред домашния.

Можете да добавяте към домашно приготвения хляб и ядки, маслини и други, които да подобрят свойствата му.

Pin It
Можете да коментиратеи в нашият сайт.
Автор: harriet.ru

Оставить комментарий