wordpress themes.

DoTERRA – символ за качество в етеричните масла

 

Етеричните масла са природни продукти, които извличат ценните свойства и качества на растения и билки.

Те се превръщат и в незаменимо лечебно и козметично средство, което спомага за укрепване на здравето, разкрасяване и възстановяване на емоционалния баланс.

Маслата от марката DoTERRA са еталон за качество в сферата на естествените растителни масла.

Лечебни свойства

Етеричните масла DoTERRA са висок клас масла, синтезирани от природни растения. Лечебните качества на маслата спомагат за стабилизирането и оптимизирането на редица функции и процеси в човешкото тяло.

Ето удачен пример: „Научете повече за ползите на ригана.“

Маслата на DoTERRA осъществяват няколко благоприятни действия върху организма. Те са произведени в съчетание с хранителни вещества, които поддържат мозъчните функции, укрепват сърдечно-съдовата система и поддържат здравия имунитет.

Етеричните масла заздравяват костната система, като придават здравина на ставите, костите и мускулите, и предотвратяват различни заболявания. Формулите на маслата DoTERRA са силните и действат като подсилващи имуностимулатори.

Ползи за красотата

Маслата DoTERRA са с натурален природен състав, който доставя изключителни ползи за състоянието на красотата. Те доказано действат благоприятно върху ноктите, косата и кожата.

Етеричните масла DoTERRA укрепват състоянието на ноктите, като подсилват техния растеж и заздравяват структурата нокътните плочи. Качествата на етеричните масла спомагат ефективно и за укрепването на косата. Те ускоряват растежа на косъма, заздравяват го и придават блясък и жизненост.

Етеричните масла с марката DoTERRA оказват изключително добро въздействие и върху здравето на кожата. Те възстановяват еластичността на кожата, премахват ефикасно несъвършенствата и се борят срещу кожните раздразнения. Маслата с натурален произход успокояват кожата, забавят процесите на стареене и я хидратират в дълбочина.

Емоционален баланс

Етеричните масла DoTERRA успешно спомагат за поддържането на оптимално емоционално здраве и психологически баланс. Мощните природни свойства на маслата оказват въздействие върху сетивата чрез своите свежи наситени аромати.

Маслата на DoTERRA имат силни успокояващи свойства. Те потискат симптомите на стрес и спомагат в борбата с депресията и психологическите разстройства. Етеричните масла проникват в сетивата, като внасят успокоение и възстановяват баланса. Те се използват активно и в масажите, като допринасят за релаксиращо усещане и хармонизираща атмосфера.

Етеричните масла от марката DoTERRA подобряват настроението и възстановяват изгубените сили. Те потискат умората и раздразнението, като вместо тях насърчават доброто настроение и мотивацията. Маслата с натурален произход възвръщат баланса и отдават на тялото и ума заслужена почивка.

Кулинарни ползи

Полезните свойства на маслата DoTERRA не спират дотук. Етеричните масла намират и своето заслужено място в света на кулинарията, като придават финален щрих на всяко ястие. Техните наситени дълготрайни аромати завършват облика на рецептите и ги превръщат в неповторимо преживяване за сетивата.

Маслата на DoTERRA са извлечени от растения със свежи аромати, които могат да придадат различни ароматни качества на ястията – свежи, ментови, плодови, сладки, лютиви и др. Етеричните масла с кулинарни свойства могат да се използват по време на готвене с цел овкусяване или след приготвяне на храна за подправяне на ястията.

Етеричните масла на DoTERRA освежават ароматите на ястията, но и подсилват техните вкусови характеристики. Те са подходящи за всякакъв тип рецепти от напитки като фрешове и смутита до тестени изделия, десерти, салати, супи и др.

Да обобщим с няколко думи:

Естествените масла от марката DoTERRA притежават висококачествен състав, извлечен от природните богатства.

Маслата на DoTERRA проявяват силни лечебни свойства, като укрепват ставните функции, сърдечно-съдовата система и мозъчните функции.

Етеричните масла дават редица ползи за здравината и блясъка на ноктите, косата и кожата, както и възстановяват емоционалния баланс и оптималното психологическо състояние. Не на последно място, маслата с природен състав намират заслужено място в кулинарията, благодарение на своите изразени аромати.

Pin It
Можете да коментиратеи в нашият сайт.

Оставить комментарий