wordpress themes.

Как да отслабнем без диети

Диетите и програмите за отслабване не са единствените варианти за отслабване. Не забравяйте, че има ценни съвети и трикове, които могат да Ви помогнат да свалите нужните килограми. Психическата настройка е много важна, защото много хора отлагат физическите натоварвания, хранителните режими и други подробности, но в крайна сметка нещата си остават само в начална фаза и реално няма постигнати резултати, а килограмите се трупат един след друг. В този материал ще Ви помогнем да промените своето мислене и да стартирате програма за отслабване на база на това, което Вие ще си наложите.

Ценни съвети за отслабване

Винаги преди да се храните изпивайте по една чаша топла вода. По този начин ще загубите част от своя апетит и ще помогнете за по-бързото и ефикасно храносмилане. Няма значение дали закуска, обяд или вечеря, важното е да изпивате по една чаша топла вода в рамките на 100-200 мл.

 

Спазвайте строй режим относно вашите хранения. Започвайте задължително с лека закуска, след това обядвайте, а вечер хапнете толкова, колкото да се наситите. Гледайте да не прекалявате с храните и да не се храните късно преди лягане. Хубаво е да се храните поне 3 пъти дневно и да ограничавате своите порции.

 

Хранете се често на малки порции. Това ще помогне на вашето храносмилане. Задължително приемайте пресни плодове и зеленчуци. Ябълките трябва да присъстват поне по 2 пъти на ден между по-сериозните хранения. Не се хранете с храни, които не Ви понасят само, защото е написано някъде. Яжте това, което Ви харесва, но в нормални граници.

 

Не прекалявайте с твърдите храни. Добре е в обедното меню да присъстват по-често бульони и супи за да може да се почувствате сити и не надути. Ако преядете още от обяд, то после губите хранителен баланс за цял ден и това е във ваша вреда.

 

Наспивайте се добре и се наслаждавайте на храната. Отпуснете вкусовите си рецептори и не яжте по задължение.

Статията е предоставена от e-translators.eu

 

Pin It
Можете да коментиратеи в нашият сайт.

Оставить комментарий