wordpress themes.

Как родните звезди поддържат формата си

Сигурно сте се замисляли над това, как точно родните звезди изгледат по привлекателен начин, винаги са добре сложени, с прекрасно тяло?
Ако запитате някоя от родните звезди, ще се уверите, че всяка от тях спазва строгоспецифична диета, но много рядко говорят за това, т.е. пазят си начините за справяне с наднорменото тегло в тайна.

Все пак, информация от популярните личности на България не липсва, например

диетата на Ваня Червенкова набира все по-голяма популярност и помага на редица дами да се справят с излишните килограми. Няма какво да се лъжем, бизнесдамата Ваня Червенкова за няколко месеца успя коренно да промени визията си.
Нещо, което много трудно би било факт, освен ако не се спазват строгоспецифични диети, режими на хранене и активен спорт.
Седмичната програма на звездата на родния ефир можете да видите, посещавайки сайтът, посочен по-горе.

Нека надникнем и в Поп-фолка, и по-специално в диетата на Ивана. Как отслабна Ивана чрез диетата на проф. Мермерски, можете да научите, като се запознаете в детайли от сайта Osata.eu.

Най-общо казано, диетата е много проста и лесна за изпълнение. Ето някой основни елементи…
Набавяте си кофичка кисело мляко, задължително с ниско съдържание на масленост. Добавяте супена лъжичка мед, супена лъжичка пектин, половин лъжичка канела, шепа смлени орехи, като тази смес се разбърква и се оставя да престои в хладилника за няколко часа. След това може да се консумира, като се приема по две чаени лъжици три пъти дневно.

Любопитно е, че повечето диетолози и специалисти по здравословно хранене не изключват месото от менюто. Затова и в тази диета е включен приемът на месо, но в ограничени количества, и в никакъв случай – пържено.

Можете да се възползвате и от хранителни добавки, които стават все по-популярни у нас, а и по света. С различните си съставки, те умело заместват традиционната храна, тъй като съдържат необходимите вещества, от които човешкия организъм
има нужда.

Pin It
Можете да коментиратеи в нашият сайт.

Оставить комментарий