wordpress themes.

Отслабване с морски дарове

Трябва смело да признаем, че в България не се консумират достатъчно морски дарове. Предимно се консумира риба, но тя е само една малка част от морските деликатеси.

Например, в  азиатската кухня, често се консумират и приготвят рецепти от морски дарове. Причината е проста: Освен, че се предлагат разнообразие от рецепти, храната, приготвена чрез този тип продукти е вкусна, здравословна, лесно се разгражда, и естествено, бележи огромен ръст сред почитателите й.

Е, в нашата страна все по-често се отварят ресторанти, предлагащи морски деликатеси, като има и специализирани такива, предлагащи уникални вкуснотии.

Диетата с морски дарове е отличен избор за почитателите на риба и морски храни. С нейна помощ за изключително кратко време можете да свалите доста килограми, като успоредно с това да си заредите  организма с ценни витамини, микроелементи и мастни киселини.

Диетата с морски дарове е разнообразна и дава възможност за избор между няколко варианта за закуска, обяд и вечеря, така че всеки ден можете да си съставяте меню по свой вкус.

Експерти диетолози съветват поне веднъж седмично да се консумира морска храна. Ние, от екипът на ДИЕТИ ИЮ Ви предизвикваме да опитате поне два пъти в седмицата. Естествено, не е важно сами да приготвяте храната, можете да я тествате  и посещавайки морски ресторанти, предлагащи подобни храни.

Иначе, връщайки се на рибните специалите, у нас най-консумирани са хек пане, акула пане, чироз, маринован сафрид, маринована хамсия, маринован паламуд, маринована херинга, маринована цаца, маринован чернокоп, пушена сьомга, пържена хамсия. Разбира се изборът на ястия от риба в един морски ресторант съвсем не свършва до тук.

В специализираните заведения за хранене можете да откриете скариди, октоподи, миди и други.

Обобщителни думи за настоящата статия

Няма как да не кажем, че в София има изключително качествени ресторанти, заведения, в които майстори – готвачи ще Ви изумят с кулинарни изкушения от азиатската кухня. Съветваме Ви да посещавате често подобни ресторанти, тъй като освен, че ще спомогнат за теглото ВИ, ще Ви накарат да се чувствате и по-освободени, заредени с положителна енергия.

Pin It
Можете да коментиратеи в нашият сайт.

Оставить комментарий