wordpress themes.

Три бързи начина да се почувствате положително настроени към света

Всеки ден имаме хубави поводи за усмивка и можем да се радваме на живота. С настъпването на пролетта е добре да обновим дома си и да направим нещо за външния си вид, за да успеем да се вмъкнем в любимите си дънки и тениска.

Ще ви споделим три начина чрез които бързо ще се почувствате добре.

  1. Ако сте загубили форма по време на зимните месеци, приложете изпитани от вас самите методи, от които се чувствате добре и не спирайте да се усмихвате. Вие самите добре знаете кои храни и напитки ви действат положително, наблегнете на тях като ограничите храни с наситени мазнини, рафинирана захар, бял ориз и мазни меса. За детоксикация и тонизиране на организма заложете на повече течности, зелен чай, фрешове и ограничете кофеина и алкохола.
  2. Освен че е добре да минете на лека диета, от значение е и начина на живот и спортуването. Лека гимнастика и любим спорт, практикуван през ден или поне три пъти в седмицата могат да направят чудеса с вас. Освен, че ще редуцирате  теглото си, вие ще подобрите стойката си, ще се почувствате по-гъвкави и тонизирани. Друг особено важен ефект на движението е че по време на тренировка се отделят ендрофини – хормоните на щастието и вие се чувствате позитивни и оптимистично настроени.
  3. Умереното пазаруване също е чудесен начин на разтоварване и подобряване на настроението. За да прогоните мрачните мисли, посетете сайтове за пазаруване като http://www.mymall.bg/. Търсенето и откриването на определени дамски или мъжки дрехи, детски дрехи и играчки може да бъде изключително позитивно изживяване. Времето, което прекарвате в сърфиране в мрежата може да се окаже истински ценно време за откриване на модни находки, които да ви радват за дълго. Ако сте почитатели на марки като adidas, nike, puma, не се колебайте да си купите поредните нови модели и да се покажете на света с тях. Така придобивате повече самочувствие, което ви помага да преодолеете всяко предизвикателство.

Дори и импулсивните покупки от My mall могат да ви влязат в употреба, просто защото там можете да пазарувате на много изгодни цени. Изборът на стоки, дамски дрехи, мъжки дрехи и обувки е наистина богат, така че и най-капризните могат да останат очаровани. Пазаруването е един от изпитаните методи за бързо разсейване от проблемите, а с успешно направена и стока, носеща любима марка като adidas, nike, puma вие винаги ще сте на върха на щастието.

 

 

Pin It
Можете да коментиратеи в нашият сайт.

Оставить комментарий