wordpress themes.

Психологическата нагласа при започването на диета

Психологическата нагласа при започването на диета – един от най-важните фактори за успешни резултати.
В тази статия ще споделим с Вас съвети за това, как психически да устоите и да се решите да направите първите крачки към подобряване на наднорменото си тегло.

Първият съвет е при стартиране на диетичния режим да мислите за напредъкът, да планувате всеки час и всяко хранене. Чрез това ще се почувствате по-уверени, със самочувствие и ще придобие така наречената лавинообразна форма. Това важи за всичко в живота – храна, забавления, работа, пари, важи и за диетите. Просто стиснете зъби и издръжте, час, половин ден, ден, три дена, седмица.
Ще се учудите как времето се изнизва покрай вас и вие преследвате целите си.

Гладуването – враг номер едно – не гладувайте! Хапвайте си! Но умерено! Ако постоянно мислите за ядене то се старайте да си правите вкуснотийки, които да Ви радват.

Създайте си полезни навици – старайте се да умувате и планувате навиците си, да си казвате: Тази седмица ще ям малко, ще ям полезни неща и това ще подобри фигурата ми.

Не се насилвайте – много е важно да знаете, че перфектните резултати не идват веднага. Не се самокритикувайте, бъдете постоянни и последователни.

Намерете силна страст, нещо различно от кулинарните изкушения. Най-доброто решение е да се насочите към спорт, който харесвате. Дори до преди това просто да сте гледали по телевизията, време е да запретнете ръкавите и да започнете спортуване.
Това ще помогне да не мислите постоянно за халдилника 🙂

Успешно отслабване и очакваме Вашите резултати на пощата ни info at dieti.eu

Pin It
Можете да коментиратеи в нашият сайт.

Оставить комментарий