wordpress themes.

SEO оптимизация на сайт за отслабване

Едва ли има собственик на сайт, който да не желае неговата популярност. Много е трудно да развиете сайт, затова Ви предлагаме SEO стратегия за оптимизация на сайт за здраве, фитнес, отслабване, диети.

 

Ние, екипът на Dieti.eu предлагаме да се обърнете към VISEO – към тази компания, ако трябва да оптимизирате сайта си и желаете да бъдете сред първите в Google!

 

Първото нещо, което трябва да знаете е, че сайтът Ви трябва да е добре структуриран

Качествен код, бързо зареждане, изображения, които са с малък размер, но и информативни, структуриран текст, при който са използвани H -таговете, мобилна версия на сайта, както и използването на SSL сертификта-  това са минималните изисквания за да бъде сайтът Ви конкурентен.

 

Второто важно нещо е Съдържанието

Вътрешното съдържание трябва да е качествено, дълго, информативно, полезно.

Външното съдържание – също. Под външно съдържание се има предвид това от статии в други сайтове, които линкват, цитират Вас.

Линк профил на сайт

Тук е важно да уточним, че за да изготвите добър линк профил на сайт за отслабване, трябва да имате ресурси, или да си набавите такива.

Ние имаме  много проекти, които са дългогодишни, на тема отслабване, хранене, здравословно водене на живот, фитнес и др., и благодарение на това можем значително да подобрим линк профилът на Вашия сайт.

 

Финални думи

Трябва Ви компания, която има ресурсите, знае как и има възможностите да оптимизира сайта Ви.

Ако Вие имате сайт от следния тип: кулинарен блог, сайт за диети, съвети за здравословно хранене, фитнес блог, фитнес сайт на център за спорт, сайт на гимнастически клуб и всякакви други сходни, но нямате добри резултати, то ние, екипът на W-SEO.com можем да извършим популяризация и да го класираме напред в Google.

Pin It
Можете да коментиратеи в нашият сайт.

Оставить комментарий