wordpress themes.

Защо диетите понякога не работят?

Не сте ли се учудвали, че има такова разнообразие от диети, но сякаш нито една не работи за вас. Пробвали сте тази, онази, новата, старата, препоръчаната. Резултатите са скромни, моментни, а коремчето расте, бедрата са все така обли и летният панталон изглежда като клин и няма и спомен от начина, по който се ветрееше около краката ви. Но това беше онова лято.

Има прости правила, които много от хората на диета не разбират. Ще се постараем да ви припомним част от тях…

  • Нека да ви напомним, че диетата е ограничаване на количеството и подобряване на качеството на храната. Ако сте на диета с ябълки, това не означава, че на ден трябва да изядете 30 ябълки, само защото ядете само ябълки.
  • Хубаво е първо да минете през лекар-ендокринолог, който да ви направи необходимите измервания на кръвна захар, както и да ви препоръча хранителен режим, който отговаря на заболяването ви /ако прекалено дълго време сте били с наднормено тегло, това често е скрит диабет тип 2 или друго метаболитно разстройство/. За да покриете разходите, вземете кредити онлайн без поръчител. Или просто минете през Здравната каса.
  • Няма да имате успех на каквато и да е било диета, ако не сложите ред в храненето си. Важно е да подберете качествени храни, да ядете по часове, да не прекалявате вечер, да се въздържате и през деня. Можете ли да ядете по часовник?
  • Тренирате ли някакъв вид спорт? Ако не, време ви е да започнете, нещо което да ви накара да се изпотите, да се раздвижите, да се мотивирате.
  • Ще ви излезе скъпо, но ако свалите някой номер, не ходете с широките дрехи. Това ще ви подейства демотивиращо, ще спрете диетата, защото ще помислите, че резултатите са постигнати. Точно обратното, купувайте си нови дрехи и носете облекла в точния размер. Това ще ви мотивира да не напълнявате, защото веднага ще усетите неприятното усещане за теснота.
  • Няма как да постигнете добри резултати, ако в главата ви няма мир и покой. Постарайте се да намерите хармонията, която ще ви енеобходима, за да изгорите някой други килограм в повече. Уморените бизнесмени са обикновено с наднормено тегло, защото умората убива всеки опит за диета. Просто не се получава.
  • Ако успеете да свалите необходимите килограми, поддържайте това тегло, което е здравословно за вас. Не ви трябва да бъдете постоянно в цикъл –„преяждане – диета”, гова вреди на здравето.

 

 

 

Pin It
Можете да коментиратеи в нашият сайт.

Оставить комментарий