wordpress themes.

Колко килограми можете да свалите за 13 седмици?

aktualna_zimna_dietaЗа период от 13 седмици можете да свалите между 4 и 30 килограма. Крайната цифра зависи от редица параметри, например първоначалното ви тегло, спортния ви режим, приеманите храни и антиоксидантите в тях, както и алкалните съставки, приема на вода и чай, и така нататък.

В 13-седмичната програма за отслабване на доктор Камен Каменов сме виждали най-различни типажи – някои са много упорити и се приближават към втората стойност, а други, които не успяват все пак да положат чак такива огромни, гигантски усилия, да променят из основи за няколко дни всичките си навици, съобразно препоръките ни, свалят по-малко.

Ала сме изчислили, че средно клиентите ни, по-скоро пациенти, защото екипът на Камен Каменов е съставен от лекари по вътрешни болести, кардиология, остеопороза и стоматология, отслабват с 9 килограма. Но имаме и такива, които стопиха над 30 килца. Представяте ли си? Каква брутална, гигантска, мащабна промяна! И всичко това благодарение на коректните ни препоръки и усилията, положени от страна на хората.

Как го правим ли?
Ето, простичко е. Аранжираш екип от добри специалисти – дипломирани лекари. След това инвестираш в него за обучение по програми за отслабване, купуваш най-добрата японска апаратура, оборудваш лаборатория, наемаш помещение и започваш да отслабваш хората – да, толкова е просто.

Ако ви грабнахме, посетете уебсайта на доктор Камен Каменов, за да научите повече. В случай че не сме ви заинтересовали, пак го посетете – там услугата е много по-добре обяснена, а пък има и галерия с хората, които отслабнаха. Всичко това поражда доверие към нашата система за трайно отслабване, защото можете да видите снимки преди и след включването в нашата 13-седмична програма за отслабване.

При някои от клиентите ни се виждат драматични, гигантски разлики. Повечето пък се справиха със задуха и сърцебиенето, пък и стабилизираха кръвната си захар. Така че свалянето на килцата има не една или две ползи – не само ще изглеждате по-добре, но и ще се чувствате свежи, силни, по-оптимистични, по-леки, ще усещате по друг начин гравитацията.

И така, очакваме ви в медицински център Орто Пункт на място или в сайта на Камен Каменов – специалист по вътрешни болести, кардиология и остеопороза.

Pin It
Можете да коментиратеи в нашият сайт.

Оставить комментарий